STRATHAVEN ROAD, SWARTHMORE | down2earth Interior Design
15732
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15732,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

About This Project

STRATHHAVEN ROAD, SWARTHMORE, PA

 

When the homeowners purchased this house on STRATHAVEN ROAD, SWARTHMORE, they wished for a more open floorplan. The entry was widened and, working with an architect, they were able to take down a wall between a small kitchen and a utility room behind it. This opened up the space to create one giant eat-in kitchen for a modern family. Down2earth interior design worked with the owner to find an efficient space plan for cooking and enjoying family meals, complete with an island, eating nook, and a storage area near the back door. Sage-colored backsplash tiles and a rosemary solid surface countertop warm up this otherwise white kitchen. Favorite details are the beamed ceiling and the pendant lights, which have a vintage feel.

 

Design scope also included several bathroom remodels and an attic renovation for this STRATHAVEN ROAD, SWARTHMORE home.

 

Photos by Kyle Born

Category
Projects Portfolio
Tags
bathrooms, down 2 earth design, down 2 earth interior design, foyers, interior design, kitchens, living rooms, residential